the DUTCH GUILD of VIDEO ENGINEERS

Dutchguild avond op 20 mei: ONTWIKKELINGEN in Contributie en workflow

Op woensdag 20 mei organiseren we wederom een avond met lezingen. Tijdens deze avond zullen we ingaan op ontwikkelingen in de contributie van televisiecontent, met name over IP. We zien hoe contributie en distributie steeds meer met elkaar verweven zijn. We behandelen contributie over openbare netwerken (3G/4G), geďntegreerde contributie/distributie over IP, en horen hoe een modern en geïntegreerd systeem voor het cross-channel publiceren van content werkt.
De bijeenkomst vindt plaats in de Oscar Romero Studios in Hilversum en wordt aangeboden door Alphatron en de Oscar Romero studio.

Programma
20:00 Opening Dutch Guild (Hugo Waterschoot)
20:05

Welkom namens de Oscar Romero Studios (Ferry Ouwendijk)

20:10

Welkom namens Alphatron (Karel Suers)

20:15

High Quality Video Delivery over IP,  Michael Poppler, Zixi

   
20:45 pauze
   
21:05

IP bonding oplossingen WMT 3G/4G, Michel Bais, Mobile Viewpoint

21.35

Het NOS-redactiesysteem iNOS, Ferry Kesselaar& Rick de Bruin, NOS

22:20 Vragen/ Discussie
22:35 Afsluiting
22:30 Borreltijd tot 23:30


Plaats OSCAR ROMERO STUDIOS. Oscar Romerolaan 14 - 1216 TK Hilversum


Parkeren: Parkeren kan gratis op het parkeerdek van Hilversum Business center - Fransiscusweg 10 - 1216 SK op het industrieterrein Kerkelanden. U rijdt dan naar de Franciscusweg 10 - u rijdt bij het tankstation bedrijventerrein 'Kerkelanden' op; dan meteen weer rechts; aan het einde van die straat is een kleine rotonde en daar treft u Hilversum business center met +/- 200 parkeerplaatsen. Via het voetpad is het 150 meter lopen naar de achterzijde van Oscar Romero Studios. De parkeerplaatsen gelegen direct naast de studio zijn deze avond gereserveerd voor gehandicapten en medewerkers.


Volgens goed gebruik begint de avond om 19:30 uur met koffie, en start het programma om 20:00 uur. Het "officiële" programma eindigt om 22:30 uur, waarna we nog een uur kunnen na- en bijpraten tijdens de afsluitende borrel. De toegang is weer gratis voor Dutch Guild-leden.


< Terug