the DUTCH GUILD of VIDEO ENGINEERS
DUTCH GUILD BIJEENKOMST ROND CONNECTED TV IN ’T SPANT IN BUSSUM OP 16 FEBRUARI

Beste Guild leden,

Dit jaar gaat het Dutch Guild of Multimedia Engineers van start met twee bijeenkomsten over respectievelijk Connected TV en HbbTV (Hybrid Broadcast-Broadband Television). De eerste avond zal plaatsvinden op 16 februari in ’t Spant in Bussum. De tweede zal naar verwachting op 13 maart plaatsvinden; hierover volgt later meer informatie.

Binnen afzienbare tijd beschikken alle nieuw verkochte TV’s over een ethernet- of WiFi aansluiting. Toch zijn er grote verschillen in wat deze smart TV’s kunnen en in de diensten die ermee kunnen worden afgenomen. Diensten die je wel kunt benaderen op het ene merk TV zijn niet beschikbaar op een ander merk, en de gebruikte technologieën verschillen per merk. Bovendien is Connected TV veel meer dan alleen een TV met een internet verbinding.
Het is dus tijd om met elkaar in de wereld van Connected TV en de techniek erachter te duiken.

We hebben een drietal sprekers gevonden om hierover met ons van gedachten te wisselen

  • Wat is Connected TV? - Rob Koenen, TNO.
  • Philips Smart TV, een Platform voor Connected TV - Pieter Vervoort, Philips
  • Apps voor smart TV’s – Martijn van Horsen, 24i
De avond begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur. De presentaties eindigen om 22.30 uur. De afsluitende borrel eindigt om half twaalf en de toegang is zoals gebruikelijk gratis voor Dutch Guild leden.

De inschrijving is via de website, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en wordt op basis van volgorde van aanmelding toegekend.

’t Spant in Bussum is een echt historische TV-studiolocatie. Tot op de dag van vandaag dankt het haar naamsbekendheid aan programma’s zoals: ‘In de hoofdrol’, ‘Stuif es in’ en ‘de Willem Ruis Lotto Show’. Momenteel is het naast een theater ook een locatie voor congressen en evenementen. Het adres is Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum. Er is parkeergelegenheid beschikbaar.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Hoek & Sonépouse, uw partner voor audiovisueel multimedia, VOD, DRM, archiving,storage en Digital distribution. Tevens aanbieder van vertalen en ondertitelen, audio dubbing en dvd/Blu-ray mastering.

Organisatie
Dutch Guild of Multimedia Engineers
Ad Besuijen, Rens Dijkshoorn, Nico Kraakman, Hank van de Loo, Dolf Schinkel, Rob ten Siethoff, Hugo Waterschoot en Ab Weber


< Terug
Sfeer foto's van het evenement:

http://flickr.com/gp/krobbie/uM48BV/show